Klantverhalen

Wij bloggen niet alleen voor ons eigen bedrijf, maar ook voor onze klanten. Voor sommige klanten doen we interviews met h├║n klanten, zoals voor rederij NAUPAR. Dat worden mooie verhalen vol ervaringen en belevenissen. Voor andere klanten schrijven we inhoudelijke blogs, bijvoorbeeld voor Shotstoys. Dat zijn altijd een beetje pikante verhalen, die we soms met rode oortjes schrijven. ­čÖé

Ook in deze categorie hebben we een paar persoonlijke favorieten. Ons verhaal over Zwitserse architectuurstudenten staat bijvoorbeeld vol met boeiende wetenswaardigheden. En ons blog over het meenemen van sexspeeltjes op vakantie, vinden we nog steeds een leuk geschreven blog, dat voor de juiste doelgroep ook zeker interessant is.

Laat ons gerust weten welke blog jouw favoriet is. Vinden we leuk. Verder hopen we dat je veel plezier beleeft aan onze blogs en dat je er heldere inzichten, vernieuwende idee├źn en praktische tips uithaalt!

Klantverhaal: “Dweilorkest viert tienjarig jubileum op schip Naupar.”

Blije klanten, dat wil iedere ondernemer, toch? En als je die blije klanten hebt, dan is het ook leuk als zij hun inspirerende verhaal willen delen. Zodat andere (potenti├źle) klanten de meerwaarde van jouw bedrijf ook zien. Zodat ze ge├»nspireerd raken, goede idee├źn opdoen en mogelijkheden zien die ze nog niet zelf hadden bedacht.

Lees meer