Somnium groeit en bloeit als nooit tevoren. Bestaande klanten besteden steeds meer werk aan ons uit en ook nieuwe klanten weten ons in rap tempo te vinden. Ik word daar heel blij van, want schrijven is en blijft voor mij een van de fijnste dingen om te doen.

Ondertussen is er echter zo veel schrijfwerk, dat ik het niet meer alleen aan kan. Daarom heb ik sinds enige tijd versterking van Heleen en Andrew. En net als van schrijven, word ik ook van Heleen en Andrew heel erg blij. Omdat we zo fijn samenwerken, omdat ik het leuke mensen vind én omdat ze gewoon heel goed zijn.

 

Heleen: een sneldenkend, organisatorisch wonder

Heleen is een top tekstschrijver, die snel denkt, veel inhoudelijke kennis heeft en zich snel nieuwe informatie eigen maakt. Belangrijk, want onze klanten hebben behoefte aan schrijvers die meedenken, adviseren en met weinig input toch tot een verbluffend eindresultaat komen. Daarnaast beschikt Heleen over een jaloersmakend organisatorisch vermogen, dat mij al meerdere malen heeft behoed voor chaos in de enorme piekdrukte waarin we af en toe verzeild raken.

 

Andrew: een pragmatische SEO-specialist

Ook Andrew heeft zich in korte tijd voor mij onmisbaar gemaakt met al zijn kennis van WordPress, SEO-optimalisatie, zoekwoordonderzoeken en social media. Hij fungeert als mijn vraagbaak, mede-trainer en sparringpartner. Net als Heleen heeft hij een aantal van onze klanten onder zijn hoede die hij van creatieve, inhoudelijk sterke en SEO-proof teksten voorziet.

 

Wie wordt de derde tekstschrijver?

En binnenkort komt een derde tekstschrijver ons team versterken. Haar expertise zit, naast teksten schrijven uiteraard, vooral op het gebied van vormgeving en design. We zijn nu nog aan het proefdraaien, om te kijken of we allemaal blij worden van samenwerken. Als het ons bevalt, komt deze mystery-tekstschrijver vanaf volgende maand ook permanent het Somnium-team versterken!