Bekijk de verhalen van andere bedrijven

Het is altijd leuk en nuttig om te kijken welke verhalen wij voor andere bedrijven hebben geschreven. We laten het aan jou over om daar een oordeel over te vormen. Wat wij hierover nog wel willen zeggen, is dat we met plezier mee- en vooruitdenken en dat we graag een zonnige bijdrage leveren aan de samenwerking.

En verder vinden de klanten die je zijn voorgegaan dat wij:

Een overload aan informatie terugbrengen tot de kern. We zijn er goed in om hoofd- en bijzaken te scheiden, om je verhaal terug te brengen tot de essentie én om het impliciete expliciet te maken.

Met heel weinig informatie toch een goed gevulde website realiseren. Dan gaan we namelijk zelf op zoek: we graven in onze eigen kennis, we zoeken op internet of we raadplegen een deskundige. Maar jouw verhaal komt er.

Schrijven voor de bezoeker van jouw website. We vertellen niet alleen wat je kwijt wilt, we verdiepen ons ook in de mogelijke vragen die een bezoeker heeft. En we halen alle mogelijke ‘gevalletjes bedrijfsblindheid’ voor je uit je verhaal. Informatie die voor jou glashelder is, maar die voor de bezoeker misschien vol staat met onduidelijkheden, te grote denksprongen of onbegrijpelijk jargon, herschrijven wij tot een helder verhaal.