We schrijven af en toe teksten voor de klanten van reclamebureau RBF: uitnodigingen en webteksten, of zoals hieronder, een verhuisbericht. Onderstaande teksten zijn opgenomen in een uitvouwbare uitnodiging, met op verschillende plaatsen kleine tekstblokjes.


Wij zijn klein begonnen

En groeiden…..
van een bescheiden aantal klanten naar een uitgebreid netwerk van tevreden opdrachtgevers, in de bouw, infra en techniek.

En groeiden….
van een zolderkamer naar een kantoor in Drachten en Zwolle. Onze werknemers, de Gouden Krachten, beschikken over een uitstekend profiel en we hebben oprechte interesse voor iedereen die betrokken is bij ons bedrijf. Hierdoor smeden wij de Gouden Kracht. 

En we hebben sinds april ons nieuwe pand betrokken!
En daar zijn we trots op. Ons nieuwe pand is niet zomaar een kantoor: het is een inspirerende werkomgeving, waar al onze medewerkers hun talenten optimaal kunnen benutten.

Wij geloven dat een prettige werkomgeving leidt tot meer inzet, motivatie, inspiratie en betrokkenheid. En daarom hebben wij in ons nieuwe pand een kantine met bar, een loungeruimte, en veel open werkplekken. En natuurlijk flexplekken, want ook het nieuwe werken is ons niet onbekend.

Zelfs de burgemeester komt
Op donderdag 2 juni openen we feestelijk ons nieuwe pand, te beginnen met een korte toespraak van de burgemeester van de gemeente Smallingerland, Tjeerd van Bekkum. Daarna is er tijd om te borrelen, bij te praten en natuurlijk om ons nieuwe onderkomen te bekijken! Wij hebben er zin in. U ook?

Waar?        Dopheide 2A, 9202 PB Drachten
Wanneer?  Donderdag 2 juni
Hoe laat?    Tussen 15.00 uur en 18.00 uur

We zouden het fijn vinden als u erbij bent. Laat u het ons weten? Dat kan door een mail te sturen naar……… Bellen mag ook: [telefoonnummer].

Een Gouden Gazelle door onze Gouden Krachten
Or-quest is in 2010 opgericht en we bestaan nu dus zes jaar. In die jaren hebben we een flinke groei doorgemaakt: in ons eigen personeelsbestand, maar vooral ook in het aantal Gouden Krachten dat wij detacheren. Niet voor niets zijn we daarom vorig jaar uitgeroepen tot de snelste groeier van Friesland. En dat leverde ons de Gouden Gazelle op: een prijs waar we trots op zijn!

Onze Opleidingsacademy: om nóg beter te worden
Per 1 mei aanstaande beginnen we met een mooi, nieuw project, waar we veel van verwachten: onze opleidingacademy. Al onze Gouden Krachten kunnen hier een persoonlijkheidstest doen, die we als basis gebruiken voor hun eigen, individuele opleidingstraject. Omdat wij van een acht graag een tien maken!

Onze front- en backoffice staat voor u klaar
Onze backoffice-medewerkers zorgen onder meer voor een goede en snelle verwerking van de lonen, ze stellen offertes en facturen op, voeren data in en beheren dossiers. Om het financiële en operationele proces nog beter te stroomlijnen, hebben we twee nieuwe medewerkers aangetrokken voor de backoffice: Christina Kuik en Sigried Rauwerda. Nu kunnen we u nog beter en efficiënter voorzien van de informatie die u nodig heeft en inspelen op uw wensen en behoeftes.

Daarnaast hebben we ook onze frontoffice uitgebreid, met onze nieuwe consultants Robert Jan Fransen en Jorrit Veenstra. En daar zijn we blij mee, want onze consultants hebben hun eigen specialisme en zijn volledig op de hoogte van de kansen en eisen van de arbeidsmarkt!