Voor het arbeidscommunicatiebureau Voor Tekst doen wij de eindredactie van al hun vacatureteksten. Met andere woorden: zij schrijven de teksten en wij doen een laatste check op spelling en grammatica. Daarnaast schrijven we voor een aantal klanten van Voor Tekst ook zelf de vacatureteksten. Hieronder een voorbeeld van de RET.


Data omzetten in acties en winst, dat is jouw kracht!

Je hebt de Rotterdamse mentaliteit: geen woorden, maar daden. En doorpakken, dat kun jij wel! En dat is ook belangrijk als data analist OV-chipkaart, want dit is een nieuwe functie; nog niets is in beton gegoten. En dat geeft jou de ruimte zelf op onderzoek uit te gaan, je onder te dompelen in de zeer grote bak met informatie en data, en op zoek te gaan naar verbetermogelijkheden. Want dat is jouw drive: ervoor zorgen dat de OV-chipkaart en de betalingssystemen beter dan goed in het spoor lopen.

De onderste steen boven halen voor optimaal resultaat
Onze klanten vertrouwen erop dat hun OV-chipkaart goed werkt. In deze functie laat jij zien dat wij op jou kunnen vertrouwen. Jij zorgt ervoor dat de performance van de OV-chipkaart en de betalingssystemen optimaal is, door goede sturingsinformatie aan te leveren. Daarom voer je storingsanalyses uit en zet je de resultaten om in een goed advies. Maar je draait je hand ook niet om voor frauderapportages en adviseert welke acties er nodig zijn. Deze sturingsinformatie lever je – gevraagd en ongevraagd – aan bij diverse afdelingen. Eerlijk is eerlijk: geduld is een schone zaak. Dat weet jij als geen ander, omdat automatiseringsprocessen nu eenmaal niet altijd op rolletjes lopen. Maar dat remt jou niet af: jij bent een doorpakker die de onderste steen boven wil halen en die ervoor zorgt dat de OV-chipkaart en de betalingssystemen tiptop werken.

De RET, een begrip in en rond Rotterdam
Vanaf de begane grond van ons kantoor, met uitzicht op de Willemsbrug en de Maas, ligt Rotterdam zo ongeveer aan je voeten. Over de brug rijden de trams en bussen die de corebusiness van de RET vormen en dat maakt je trots. Om je heen is het druk, soms lijkt het zelfs chaotisch. Mensen lopen af en aan, maken een praatje of hebben haast. Het hoort allemaal bij dit bedrijf, dat al zo lang bestaat en op vele manieren met de stad is vergroeid. Wij houden van de sfeer van dynamiek en aanpakken. Rotterdam is nooit af.

Op jouw afdeling gebeurt veel. Deze vrij nieuwe afdeling staat voor innovatie en dynamiek. De vaste kern zijn je afdelingscollega’s: een mix van jong en oud, bij wie je altijd terecht kunt en met wie je samen gaat voor resultaat. Je leidinggevende geeft je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar afspraak is afspraak: de basis moet goed zijn.

Buiten de lijnen denken
We vragen veel van je voor deze baan. Behalve dat je veel enthousiasme en ideeën hebt, ben je een kei in het koppelen van de theorie en de praktijk. Je bent een gezellige aanvulling op het team, waarin samenwerken als vanzelf gaat, maar waarin je ook veel zelfstandig werkt. Als je resultaatgericht bent, buiten de lijnen denkt en houdt van aanpakken, dan passen we bij elkaar. Daarnaast:

 • Heb je een afgeronde hbo-opleiding.
 • Heb je al enige ervaring opgedaan met dit soort werk.
 • Hou je van grasduinen in een zeer grote bak informatie en data.
 • Ben je erg nieuwsgierig en wil je altijd van de hoed en de rand weten.

Geen woorden, maar daden
Bij de RET is het vizier voortdurend gericht op verbetering. 2.700 collega’s proberen elke dag weer een beetje beter te zijn dan gisteren. Dat levert een innovatieve en actieve organisatie op, waar de energie stroomt en geen dag hetzelfde is. Luister maar eens naar een paar van je toekomstige collega’s:

‘Elke werkdag is anders en daardoor heb ik elke dag plezier in mijn werk.’
‘Genieten van het uitzicht op Rotterdam en de schepen op de Maas en dat terwijl je gewoon aan het werk bent.’
‘Weinig bedrijven zijn zo Rotterdams als de RET, we houden allemaal van aanpakken.’

Van zo’n organisatie kun je deel gaan uitmaken en het levert je nog meer op:

 • Een baan voor 36 uur per week.
 • Een jaarcontract met intentie tot verlenging.
 • Een salaris van maximaal € 4.039 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Een tram van de zaak: gratis gebruik van openbaar vervoer (en onze wifi + airco) in en rond Rotterdam.
 • [aantal] vrije dagen per jaar.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een pensioenregeling: voor later.

 

IN HET SPOOR VAN DE RET BEN JE AARDIG ONDERWEG
Solliciteren is zo gebeurd, klik op onderstaande button en de rest wijst zich vanzelf.
Heb je nog vragen? Bel [contactpersoon + telefoonnummer].