Vind je eigen inspiratie in onze verhalen

Stel dat je een training wil geven. Dan wil je die ook onder de aandacht brengen van potentiële deelnemers. Ook hierbij geldt dat je dan een standaard verhaal kunt vertellen over wie je bent en wat de training inhoudt. Maar je kunt ook een wat luchtigere invalshoek kiezen. Hieronder lees je een deel van een vrolijke wervingstekst voor een ontwerp- en schrijfcursus:

Veel ondernemers ontwerpen, net als jij, zelf hun nieuwsbrieven, templates voor presentaties, uitnodigingen of andere communicatie-uitingen. Ook de teksten schrijven zij vaak zelf.

En daar niets mis mee. Als liefhebbers van ons vak juichen wij het toe als mensen creatief bezig zijn met woord en beeld. Doe dat vooral! Experimenteer met kleuren, vormen, woorden en beelden.

Ontvang kennis en vaardigheden

Wij helpen je graag op weg. Uit liefde voor ons vak én omdat we graag delen. We geloven niet zo in ‘klanten niet wijzer maken dan ze zijn’, in ‘niets weggeven, dat kost je omzet’ en in ‘ik ben Sinterklaas niet. Alles kost geld, voor niets gaat de zon op’.

Wij zijn graag Sinterklaas. Nou ja, tot op zekere hoogte dan. Want eerlijk is eerlijk: onze hypotheek moet ook betaald worden.

Zullen we jouw verhaal ook vertellen? Neem dan contact met ons op!

Om een teamuitje aan de man te brengen kun je vertellen wat het kost om een middag een boot te huren, hoeveel mensen daarop kunnen en wat de voorwaarden zijn. Je kunt ook een beeld schetsen van een heerlijke middag op het water, dat spreekt meer tot de verbeelding!

Kies een mooie zomerdag, met veel zon en een prettig briesje. Zoek je zonnebril, zonnebrand, een korte broek of een fijn zomers jurkje, roep je collega’s bijeen en…. genieten maar! Een hele dag op het water. Daar heb je ruim de tijd om het níét te hebben over dossier X en conferentie Y, maar over wat je collega als mens drijft. En als je liever actief bezig bent, dan help je met het hijsen van de zeilen of je vraagt de schipper of je een tijdje aan het roer mag staan. Of je zoekt een beschut plekje op het dek en je gaat lekker zonnen. Ook heerlijk!

Zullen we jouw verhaal ook vertellen? Neem dan contact met ons op!

Op een website die sportartikelen verkoopt en die wil bijdragen aan een gezonde levensstijl, kun je alleen productfoto’s zetten, maar je kunt ook de (toekomstige) sporters motiveren en een goed gevoel geven:

Voor het eerst (sinds lange tijd) sporten?

Gefeliciteerd, je gaat (weer) sporten! Dat is een belangrijke stap op weg naar een gezonde levensstijl. Sporten houdt je fysiek en mentaal gezond en je doet je lichaam en geest er dus een groot plezier mee.

SportmetZorg helpt je graag met informatie en benodigdheden die je helpen om optimaal te genieten van je sport en je nieuwe, gezonde levensstijl. Doe daarom je voordeel met onze site: lees, laat je voorlichten en koop zo nodig de hulpmiddelen die jouw keuzes ondersteunen.

Leef actief, eet gezond en overtref jezelf!

De intensieve sporter, die zichzelf verder wil ontwikkelen

Je bent gewend aan regelmatig sporten, het is een onderdeel van je levensstijl. Je voelt je er ongetwijfeld energiek en gezond door en het is een mooie manier om jezelf continu uit te dagen, fysiek en mentaal.

SportmetZorg wil je hierbij helpen. Op onze site vind je informatie en hulpmiddelen die je kunnen helpen om je prestaties te verbeteren en je grenzen te verleggen. We ondersteunen je graag in het continue proces van fysieke en mentale groei, zodat ook jij jezelf kunt overtreffen!

Verleg je grenzen, verbreed je kennis en groei!

Zullen we jouw verhaal ook vertellen? Neem dan contact met ons op!

Twee fotografen die willen laten zien dat ze erg mensgericht zijn en graag werken op locatie, kunnen natuurlijk gewoon op hun site zetten dat ze op locatie komen en dat ze fotograferen een fijn vak vinden. Maar dat komt misschien minder sterk over dan dit:

Het begon als een hobby, als pure passie, als gedrevenheid om de mooiste foto’s te maken. Maar in de loop der jaren is onze hobby uitgegroeid tot een professionele mobiele studio, van waaruit we hartverwarmende en bijzondere momenten uit de levens van onze klanten vastleggen.

Eigenzinnig en anders

We houden niet zo van standaard studiofoto’s. Daarom hebben we ervoor gekozen om nooit in een studio met kunstlicht te werken. Wij komen bij u thuis, of op locatie en we maken gebruik van de lichtinval zoals die op dat moment is. Wat we wél erg mooi vinden om terug te zien in een foto, is spontaniteit, ongedwongenheid, emotie en oog voor detail.

Zullen we jouw verhaal ook vertellen? Neem dan contact met ons op!

Een bedrijf dat ‘groene wanden’ levert, kan zeggen dat groene wanden mooi zijn, en gezond. Dat planten zorgen voor schone lucht en dat ze de ruimte mooi aankleden. Maar je kunt het ook veel levendiger onder woorden brengen, zoals hieronder de verschillende productbeschrijvingen:

Langs de muur van uw wachtkamer, of zomaar midden in de kantoortuin staat een strak buizenstelsel met planten erin. Een krachtig contrast van wit en strak, met levendig groen. U ziet een verbazingwekkend kunstwerk dat de nieuwsgierigheid prikkelt.

Groene zuilen in de centrale hal, van het plafond tot aan de grond. Zou dat niet een adembenemend effect geven? Of wat dacht u van een groene slang gemaakt van levende planten, die elegant met de trappen mee omhoog kronkelt?
Stelt u zich eens voor: in uw kantoor, wachtkamer of centrale hal is één van de wanden bekleed met weelderige, frisgroene planten. Het is niet gewoon een muur met planten, maar een verticale tuin, een adembenemende blikvanger, die de ruimte een natuurlijke en frisse aanblik geeft.

Zullen we jouw verhaal ook vertellen? Neem dan contact met ons op!